Iltoja, pakkasta kyllä on ulkona. Onneksi täällä sisällä on lämmin! Veikko laittoi takkaan tulen. Televisiosta tulee jokin kadonneen jäljillä, amerikasta lienee. Tällä viikolla emme ole vielä lenkille lähteneet, eikä hyvältä näytä, kovia pakkasia on luvattu. 15-20 miinusastetta, silloin ei tee mieli lenkkeillä. Mutta ulkona yritämme käydä, eihän sitä pitkää lenkkiä nyt tarvi!

Marraskuun lopussa minullakin on syntymäpäivät. Joko se vuosi meni! Sukulaisia, lapsia tulee tänne. Eihän minua nyt tarvitse juhlia, kuule kyllä on juhlat juhlittu. Mutta tietysti leivomme kakun ja muuta tarjottavaa, mukavahan se on rupatella sukulaisten kanssa,! Ainiin, onhan meillä joulukuussa 80-vuotis syntymäpäivätkin, yhdellä sukulaisella. Sinne me sitten menemme, mukavaahan tuo.

Minulla on tänään ollut vatsa kipeä, mutta ei se enää niin paljon ole, joimme vasta teetä Veikon ja Alman kanssa, ikkunastakaan ei näy mitään kun on pimeä. Ja olemmehan me Alman kanssa katsoneet vaatteitakin tältä tietokonheelta. Enimmäkseen nuorisolle vaatteita! Mutta löytyi sieltä meillekin jotain. NÄistä pidimme

 

 

 

Tällaisen yöpaidan sain viime vuonna joululahjaksi

 

Terveisin ja hyvää yötä toivottaen SINIKKA