Onpas päässyt unohtumaan tämä blogi, mutta tässä aamulla Sinikka muisti tämän blogin ja kun sen erityisempää tekemistäkään ei ollut, joten kokeiltiinpa taas tänne kirjautua. Löydettiin salasana tuolta kaapin pohjalta pitkän etsinnän jälkeen. Hyvä, että Sinikka oli ottanut salasanan talteen!

Nyt on ollut hieman flunssainen olo, joten enpä ole hiihtoladulle tänä viikonloppuna päässyt. Kilometrejä on tälle vuodelle kertynyt vasta 50, mutta vielähän tässä ehtii.
Alma on ollut myös sairaana, joutui pariksi päiväksi sairaalaankin, mutta eilen Tauno naapurista kävi hakemassa Alman. Sinikka on jo aloittanut leipomisen Alman 70- vuotispäiville, eilen Sinikka leipoi parin kilon pullataikinasta korvapuusteja. Hyviä olivat, saapa nähdä, kestävätkö edes juhliin! Sinikalla on vielä pari vuotta 70:n ikään ja allekirjoittaneella 3, joten juhlia tulevaisuudessa riittää!

Meille kuuluu muuten ihan hyvää, aamulla kävimme kirkossa pitkästä aikaa, kun Tauno lähti käyttämään kaupungissa. Täällä kylällä on aloitettu uusi ikäihmisten kerho, ja siellä olemme käyneet. Kerran kuukaudessa sellainen järjestetään ja mukavaahan siellä on ollut jutellessa muiden vanhusten kanssa. Järjestettiinpä myös syksyllä retki Rovaniemelle, jossa kävimme joulupukkia katsomassa ja vanhainkodissa laulamassa..

Mukavaa illanjatkoa kaikille ja vielä hyvää uuttavuotta 2013!

Veikko